Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Lista naszych przepisów

Widok:
Sortuj według: Nazwy Daty Zdjęcia Oceny Komentarzy
Galareta z nóżek cielęcych lub wieprzowych

Galareta z nóżek cielęcych lub wieprz...

Data: 19.04.11
Podawać z octem lub cytryną, chrzanem z octu, ćwikłą.

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Jaja w sosie musztardowym ze śmietany

Jaja w sosie musztardowym ze śmietany

Data: 16.02.10
Przybrać sezonowymi dodatkami

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Jaja w sosie majonezowym

Jaja w sosie majonezowym

Data: 16.02.10
Każde jajo oblać łyżką gęstego sosu

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Masło chrzanowe

Masło chrzanowe

Data: 16.02.10
Chrzan świeży

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Jaja w sosie chrzanowym

Jaja w sosie chrzanowym

Data: 16.02.10
Półmisek przy­brać listkami sałaty lub wyciętym rąbkiem z liścia kapusty

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Jaja faszerowane szynką

Jaja faszerowane szynką

Data: 16.02.10
Aby jaja nie zsuwały się, pod każde jajo podłożyć łyżeczkę sałatki majo­nezowej.

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Maślana bułeczka wiosenna

Maślana bułeczka wiosenna

Data: 01.04.11
W sam raz na śniadanie do pracy w tym celu też została zrobiona :)

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Galaretka z drobiu w foremkach

Galaretka z drobiu w foremkach

Data: 17.02.10
Podawać z zimnymi sosami.

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Pasztet z wieprzowiny

Pasztet z wieprzowiny

Data: 17.02.10
Bardzo dobry do kanapek

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Masło szczypiorkowe

Masło szczypiorkowe

Data: 16.02.10
Ładny efekt, swietny smak

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Sałatka śledziowa z majonezem

Sałatka śledziowa z majonezem

Data: 17.02.10
Dodajemy ulubione warzywa

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Sałatka majonezowa rybna

Sałatka majonezowa rybna

Data: 17.02.10
Ogórki moga byc pokrojone w wiekszą kostkę

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Pasztet z dziczyzny

Pasztet z dziczyzny

Data: 17.02.10
Piec w 180 stopniach

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Pasztet z cielęciny

Pasztet z cielęciny

Data: 17.02.10
Gotować 45 min

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Śledź z cebulą i olejem

Śledź z cebulą i olejem

Data: 16.02.10
Oliwę ze śledzi można użyć do majonezu lub do sałatki.

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Galareta z ryby w foremkach

Galareta z ryby w foremkach

Data: 17.02.10
Podawać z cytryną, octem, sosem majonezowym, sosem tatarskim i pieczywem.

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Parówki w cieście drożdżowym

Parówki w cieście drożdżowym

Data: 16.02.10
Hot dogi domowej roboty

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Śledzie w śmietanie

Śledzie w śmietanie

Data: 16.02.10
Do śmietany można dodać cukru do smaku

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Befsztyk tatarski

Befsztyk tatarski

Data: 17.02.10
Jeżeli chcemy uzyskac pikantny smak dodajemy więcej papryki

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Galareta mięsna do zalewania

Galareta mięsna do zalewania

Data: 17.02.10
Gotujemy 2 godziny

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Schab pieczony

Schab pieczony

Data: 17.02.10
Układać w całości na długim półmisku, cebulę ułożyć na mięsie.

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Sałatka śledziowa w formie

Data: 17.02.10
Podawać na okrągłym półmisku.

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Sałatka śledziowa z musztardą

Data: 17.02.10
Fasolę opłukać, namoczy na noc

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Sałatka z boćwiny w sosie majonezowym

Data: 17.02.10
Sałatkę wykładamy na półmisek i przybieramy

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Sałatka majonezowa mięsna

Data: 17.02.10
Jeżeli potrzeba, sałatkę trochę rozrzedzić rosołem, aby była soczysta.

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Sałatka majonezowa z warzyw

Data: 17.02.10
Przybieramy sezonowymi, barwnymi warzywami

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Majoneziki z ryb

Data: 17.02.10
Doprawiamy według uznania

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Cielęcina w majonezie

Data: 17.02.10
Mięso obłożyć sosem, przybrać pokrajanymi warzywami i zieloną sałatą.

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Kura lub kurczęta w galarecie

Data: 17.02.10
Przybieramy cząstkami surowej poma­rańczy, winogronami, owo­cami z kompotu lub warzywami sezonowymi

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Szynka, cielęcina, ozór lub pasztet w...

Data: 17.02.10
Kupić 30 dkg szynki lub pasztetu w 10 jednakowej grubości kawałkach.

Przystawki

Poducha

Srebrny Szef Kuchni (1860)

Wyświetl: 102030 przepisów na stronie
1 2
Ostatnio dodane przepisy

Ostatnio dodane przepisy

Zwiń: Ostatnio dodane przepisy
Indyk duszony w warzywach.

fredekgotuje

Kuchcik (78)

Indyk duszony w warzywach.

Smaczny indyk w warzywach, szybko i zdrowo.

Data: 26.01.23

Drób

siebieemidaj

Kuchcik (40)

5 minutowe ciasto z kubka

Ekspresowe ciasto z mkrofali

Data: 09.11.22

Ciasta i desery
Oponki serowe

Portalkucharski

Platynowy Szef Kuchni (6855)

Oponki serowe

Pączki, oponki, faworki. Jakie Wy pichcicie łakocie na tłusty czwartek? Przedstawiamy dzisiaj oponki serowe s...

Data: 23.02.22

Ciasta i desery
Pizza domowa z piekarnika

Portalkucharski

Platynowy Szef Kuchni (6855)

Pizza domowa z piekarnika

Super przepis na pizzę na cienkim cieście

Data: 06.01.22

Dania z mąki
Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650