Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Masło chrzanowe masło z chrzanem.jpg
Masło chrzanowe
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
PoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)

Masło chrzanowe

Chrzan świeży

  • na Wielkanoc
Składniki:
  • korzeń chrzanu, 5 dag
  • masło, 30 dag
  •  
Sposób przygotowania

Chrzan opłukać, zetrzeć na tarce o drobnych okach. Masło rozetrzeć w misce, dodać chrzan, rozetrzeć, wyłożyć na talerzyk, ukształtować na prostokątny, płaski kawałek i zamrozić. Podawać do ryby z wody lub saute', do mięs po angielsku, lub użyć do kanapek, krając na porcje po l dkg. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6760
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650