|
|
Data: 05.02.10
|
|
Zamiast wywaru można dodać wodę z 1/4 kostki mag
|
|
|
|
|
|
Data: 05.02.10
|
|
Tego trzeba spróbować
|
|
|
|
|
|
Data: 05.02.10
|
|
Fajne połączenie chrzanu z jabłkiem
|
|
|
|
|
|
Data: 05.02.10
|
|
Do sosu można dodać pół szklanki śmietany, ale wtedy nie należy dodawać kwasku cytrynowego.
|
|
|
|
|
|
Data: 05.02.10
|
|
Dobry na trawienie
|
|
|
|
|
|
Data: 05.02.10
|
|
Dobrze jest zabarwić karmelem
|
|
|
|
|
|
Data: 05.02.10
|
|
Porzeczki można zastąpić truskawką czy jabłkiem
|
|
|
|
|
|
Data: 05.02.10
|
|
Papryka musi być świeża
|
|
|
|
|
|
Data: 05.02.10
|
|
Polecam do schabu pieczonego
|
|
|
|
|
|
Data: 05.02.10
|
|
Smaczny, delikatny
|
|
|
|
|
|
Data: 05.02.10
|
|
Sos śmietanowy
|
|
|
|
|
|
Data: 05.02.10
|
|
Dosyć oryginalny
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
Podawać w sosjerce
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
Jeżeli trzeba, sos nieco rozrzedzić mlekiem.
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
Podawać do mięsa
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
Sos ma mieć smak kwaśno-słodkawy.
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
Podawać do sztuki mięsa, baranich kotletów, jaj w koszulkach.
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
Podawać do sztuki mięsa
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
Sosu tego używać do klusek, sypkiej kaszy, ziemniaków.
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
Podaje się do ryb, mięs po angielsku, szparagów, kalafiorów, karczochów.
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
Sosu tego nie można przygrzewać, bo zważą się żółtka.
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
Dosyć szybki
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
Stosować do zapiekania potraw mięsnych rybnych i jarskich.
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
Podawać na ciepło
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
Podawać do klusek ziemniaczanych, ziemniaków, kaszy, makaronu.
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
Podawać do ziemniaków, klusek lub sypkiej kaszy.
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
Do sosu dodać sól i cukier do smaku.
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
Podawać świeży
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
Podawać do jaj zimnych, wędlin i innego mięsa zimnego.
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
Ekspresowy
|
|
|