Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
SleepyDogKucharz (760)

Sos korniszonowy

Dobrze jest zabarwić karmelem

Składniki:
  • wywar, 80 g
  • ogórek kiszony, 25 g
  • margaryna, 5 g
  • mąka , 7 g
  • koperek, 5 g
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Korniszony drobno posiekać, dodać parę łyżek wywaru i gotować.Zrobić zasmażkę, rozprowadzić pozostałą ilością wywaru. Dozasmażki dodać korniszony i drobno pokrojony koper. Doprawićsos do smaku, zabarwić karmelem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650