Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
RakusSzef Kuchni (1430)

Sos chrzanowy ze śmietaną i musztardą

Podawać do jaj zimnych, wędlin i innego mięsa zimnego.

  • na Wielkanoc
Składniki:
  • śmietana, 1 szkl.
  • chrzan, 3 łyżk.
  • musztarda, 1 łyżecz.
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  • ocet, 0.5 łyżecz.
  •  
Sposób przygotowania

Chrzan oskrobać, utrzeć, dodać do śmietany, wymieszać wszystkie skład­niki razem. Smak sosu ma być słodkawo-kwaśny. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650