Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
SleepyDogKucharz (760)

Sos śliwkowy

Polecam do schabu pieczonego

Składniki:
  • śliwka, 100 g
  • cebula, 30 g
  • tłuszcz, 10 g
  • mąka , 2 g
  • koncentrat pomidorowy, 10 g
  • cukier, 1 szczypta
  • sól, 1 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Cebulę drobno pokroić i udusić na tłuszczu. Dodać koncentrat pomi­dorowy rozmieszany z mąką i podsmażyć. Dodać śliwki wydrylowane i podzielone na połówki. Sos doprawić solą i cukrem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650