|
|
Data: 01.02.10
|
|
Gęś dobrej jakości to połowa sukcesu.
|
|
|
|
|
|
Data: 05.02.16
|
|
Kurczak pieczony w pomidorach
|
|
|
|
|
|
Data: 27.08.17
|
|
Ozonator pozwala zlikwidować bakterie, wirusy, pleśń i alergeny przywracając w pomieszczeniu przyjemny zapach.<a href="http://trioxygen.com.pl">http:/
|
|
|
|
|
|
Data: 02.09.14
|
|
Pieczone bez skóry udka są niskokaloryczne .
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2450)
|
|
|
|
Data: 07.05.14
|
|
Gulasz z kapustą pekińską
|
|
|
|
|
|
Data: 17.11.13
|
|
klasyczny z masłem
|
|
|
|
|
|
Data: 09.03.13
|
|
1 kg wątróbki drobiowejbalsamico100 ml białego wytrawnego winamąka do obtoczeniamasłosólpieprzsyrop malinowy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.13
|
|
Kurczak z rożna w urozmaiconej postaci.
|
|
|
|
|
|
Data: 23.07.12
|
|
pyszny, dietetyczny kurczak
|
|
|
|
|
|
Data: 29.12.11
|
|
Klasyka podania piersi z kurczaka. Palce lizać
|
|
|
|
|
|
Data: 25.07.11
|
|
Szybki pomysł, jeszcze szybsze wykonanie a danie zniknęło w mgnieniu oka. Pachniało wspaniale, smakowało chyba jeszcze lepiej, no ale o to tu przecież
|
|
|
|
|
|
Data: 17.07.11
|
|
Kurczak po myśliwsku
|
|
|
|
|
|
Data: 31.03.10
|
|
Marynujemy 24 godziny ale można i mniej.
|
|
|
|
|
|
Data: 21.02.10
|
|
Podawać na gorąco z pieczonymi ziemniakami, z kompotem lub borówkami, albo na zimno z borówkami lub żurawinami.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z ziemniakami i czerwoną kapustą na winie
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z młodymi ziemniakami z koperkiem i mizerią, zieloną sałatą ze śmietaną lub sałatką pomidorową.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z ziemniakami i kapustą z jabłkami, czerwoną kapustą na winie, borówkami z chrzanem.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Bardzo smaczne danie
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z ziemniakami.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z ziemniakami we wszelkiej postaci.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z kluseczkami kładzionymi.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać posypane zielonym koperkiem, z młodymi ziemniakami.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Przyrządza się tak jak potrawkę z kury.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Całkiem całkiem
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z kaszą perłową, ryżem.
|
|
|
|
|
|
Data: 04.02.10
|
|
Można dodać: 10 ziarn jałowca oraz pół szklanki czerwonego wytrawnego wina.
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2006)
|
|
|
|
Data: 02.02.10
|
|
Dobrze by był podzielić kurczaka na ćwiartki.
|
|
|
|
|
|
Data: 02.02.10
|
|
Agrest w tej potrawie naprawdę zdaje egzamin.
|
|
|