|
|||||||||||||||||||||||
giBBonSzef Kuchni (1115)giBBonSzef Kuchni (1115)giBBonSzef Kuchni (1115)Brzoskwinie (morele, śliwki) w soku w...Zapach brzoskwini unoszących się po domu w czasie smażenia coś pięknego Data: 17.02.10Przetwory i napojegiBBonSzef Kuchni (1115)Budyń z rybPodawać z ziemniakami, polany masłem lub z sosami szczypiorkowym, chrzanowym i z surówkami. Data: 18.02.10Ryby i owoce morzagiBBonSzef Kuchni (1115)giBBonSzef Kuchni (1115)Fasolka szparagowa pasteryzowanaDodatek kwasku cytrynowego bardzo nieznacznie zmienia smak fasolki, a jednocześnie wpływa na trwalsze zakons... Data: 17.02.10Przetwory i napojegiBBonSzef Kuchni (1115)giBBonSzef Kuchni (1115)Filety z dorsza zapiekane w śmietanieRybka ze śmietaną i serem smakuje wyśmienicie Data: 18.02.10Ryby i owoce morzagiBBonSzef Kuchni (1115)Galaretki porcjowe z ryb ( Tymbaliki)Podawać z pieczywem i ostrymi sosami. Data: 18.02.10Ryby i owoce morzagiBBonSzef Kuchni (1115)giBBonSzef Kuchni (1115)Halibut na sposób francuskiPodawać z ziemniakami z wody, z surówką z włoskiej kapusty z majonezem. Data: 18.02.10Ryby i owoce morzagiBBonSzef Kuchni (1115)Halibut po myśliwskuPodawać na gorąco w naczyniu, w którym ryba się piekła, z ziemniakami z wody, posypanymi zieleniną. Data: 18.02.10Ryby i owoce morzagiBBonSzef Kuchni (1115)giBBonSzef Kuchni (1115)Jabłka zalewane przecierem z jabłekMożna dodać kilka goździków lub kawałek cynamonu. Data: 17.02.10Przetwory i napojegiBBonSzef Kuchni (1115)Jabłka zalewane przecierem z jagód cz...Mogą być zalewane przecierem z jeżyn, porzeczek Data: 17.02.10Przetwory i napojegiBBonSzef Kuchni (1115)Jagoda czarna ( jeżyny, maliny) w sok...Kilka sposobów przyrządzania Data: 17.02.10Przetwory i napojegiBBonSzef Kuchni (1115)Kalafiory ( fasolka szparagowa) w prz...Warzywa w przecierze pomidorowym nadają się do zup, sałatek Data: 17.02.10Przetwory i napojegiBBonSzef Kuchni (1115)Karmazyn panierowany smażonyPodajemy na zimno lub gorąco z dodatkami Data: 18.02.10Ryby i owoce morzagiBBonSzef Kuchni (1115)Karmazyn pieczony w pergaminieNa gotowe filety dajemy odrobinę masła Data: 18.02.10Ryby i owoce morzagiBBonSzef Kuchni (1115)giBBonSzef Kuchni (1115)giBBonSzef Kuchni (1115)Knedle ziemniaczane z farszem rybnymPodawać z ziemniakami, polany masłem lub z sosami szczypiorkowym, chrzanowym i z surówkami. Data: 18.02.10Ryby i owoce morzagiBBonSzef Kuchni (1115)giBBonSzef Kuchni (1115)giBBonSzef Kuchni (1115)giBBonSzef Kuchni (1115)giBBonSzef Kuchni (1115)giBBonSzef Kuchni (1115)giBBonSzef Kuchni (1115)giBBonSzef Kuchni (1115)Kompot z węgierek pasteryzowanychW zimie ze śliwek można zrobić pysznego kruchego placka Data: 17.02.10Napoje |
Witaj nieznajomyUżytkownik Ilość punktów
|
||||||||||||||||||||||
|