Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
giBBonSzef Kuchni (1115)

Gruszki zalewane przecierem ze śliwek

Pasteryzować przez 30 min.

Składniki:
  • gruszka, 1 kg
  • śliwka, 75 dag
  • cukier, 10 dag
  •  
Sposób przygotowania

Gruszki obrać, podzielić na połówki lub ćwiartki, wydrążyć gniazda nasienne, ułożyć w słojach, zalać uprzednio przygotowa­nym, gorącym przecierem ze śliwek  


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650