Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
giBBonSzef Kuchni (1115)

Kompot z agrestui truskawek ( czereśni) pasteryzowany

Zdrowy, pełen witamin napój

Składniki:
  • agrest , 50 dag
  • truskawka, 50 dag
  • cukier, 20 dag
  • woda, 1 szkl.
  •  
Sposób przygotowania

Owoce umyć, oczyścić, usunąć szypułki i pestki, ułożyć na prze­mian w słojach, dodać gorącą zalewę. Słoje wstawić do kotła z gorącą wodą. Po zagotowaniu wody kocioł odstawić z ognia. Pasteryzować 15—20 min. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650