Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Brzoskwinie (morele, śliwki) w soku własnym Brzoskwinie (morele, śliwki) w soku własnym.jpg
Brzoskwinie (morele, śliwki) w soku własnym
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
giBBonSzef Kuchni (1115)

Brzoskwinie (morele, śliwki) w soku własnym

Zapach brzoskwini unoszących się po domu w czasie smażenia coś pięknego

Składniki:
  • woda, 0.5 szkl.
  • brzoskwinia, 1 kg
  •  
Sposób przygotowania

Owoce umyć, usunąć pestki, nie zdejmować skórki. Owoce podlać w garnku gorącą wodą i pod­grzewać na bardzo słabym ogniu pod przykryciem tak długo, aż prawie pokryje się sokiem. W czasie podgrzewania brzoskwinie od czasu do czasu delikatnie przemieszać. Zaraz przekładać do sło­ików i pasteryzować przez 20—30 min. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650