|
|
Data: 14.11.14
|
|
Wystarczy odrobina fantazji i już masz gotowe wykwintne danie .
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2450)
|
|
|
|
Data: 14.11.14
|
|
Mają bardzo oryginalny smak .
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2450)
|
|
|
|
Data: 26.10.14
|
|
Są bardzo pożywne .
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2450)
|
|
|
|
Data: 26.10.14
|
|
Zaletą dania jest łatwe przygotowanie i dostępne składniki .
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2450)
|
|
|
|
Data: 18.10.14
|
|
Smaczne i szybkie ciasto .
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2450)
|
|
|
|
Data: 18.10.14
|
|
Stawiam na tradycję .Mazurek smakuje po kilku dniach od upieczenia .
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2450)
|
|
|
|
Data: 08.10.14
|
|
Już nie długo święta . Czas na przegląd dań świątecznych . Kutia na świątecznym jako deser .
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2450)
|
|
|
|
Data: 28.09.14
|
|
Prosta do zrobienia .
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2450)
|
|
|
|
Data: 02.09.14
|
|
Pieczone bez skóry udka są niskokaloryczne .
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2450)
|
|
|
|
Data: 20.08.14
|
|
Wyśmienita tarta francuska .
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2450)
|
|
|
|
Data: 20.08.14
|
|
Skuś się na kruchy specjał na słodko .
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2450)
|
|
|
|
Data: 17.06.14
|
|
Zdrowa marchewka w wersji deserowej .
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2450)
|
|
|
|
Data: 17.06.14
|
|
Bardzo aromatyczny chłodnik .
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2450)
|
|
|
|
Data: 26.05.14
|
|
Kasza powinna na stałe zagościć w naszym codziennym menu .
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2450)
|
|
|
|
Data: 26.05.14
|
|
Nasza kasza .
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2450)
|
|
|
|
Data: 13.05.14
|
|
Słodkie maleństwa .mała porcja słodyczy dla łasuchów którzy liczą kalorie .
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2450)
|
|
|
|
Data: 13.05.14
|
|
Niewielka porcja słodyczy specjalnie dla tych łasuchów którzy liczą kalorie .
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2450)
|
|
|
|
Data: 27.04.14
|
|
Smak królika wzbogacimy , jeśli przed pieczeniem natrzemy go czosnkiem .
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2450)
|
|
|
|
Data: 27.04.14
|
|
Jest lżejsza niż tradycyjna zupa grzybowa i serem żółtym .
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2450)
|
|
|
|
Data: 15.04.14
|
|
Są bardzo szybkie i łatwe w przygotowaniu . Po prostu palce lizać .
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2450)
|