|
|||||||||||||||||||||||
AncySSzef Kuchni (1305)maQSzef Kuchni (1180)MertroxKucharz (746)AncySSzef Kuchni (1305)Ragout baraniePodawać z ryżem, ziemniakami, makaronem i kalafiorem, kapustą brukselką itp. Data: 08.02.10BaraninaAncySSzef Kuchni (1305)AncySSzef Kuchni (1305)AncySSzef Kuchni (1305)Pieczeń barania z udźca po angielskuUdziec po angielsku można przyrządzić tylko z mięsa doborowego, dojrzałego. Data: 08.02.10BaraninaMertroxKucharz (746)Pieczeń barania marynowanaNajelpiej smakuje kiedy jest robione na słabym occie Data: 02.02.10BaraninaAncySSzef Kuchni (1305)AncySSzef Kuchni (1305) |
Witaj nieznajomyUżytkownik Ilość punktów
|
||||||||||||||||||||||
|