Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
MertroxKucharz (746)

Ragout z baraniny

Baraninę można zastąpić mięsem z królika

Składniki:
  • baranina , 2 kg
  • włoszczyzna, 200 g
  •  
Sposób przygotowania

Mięso zamarynować, po czterech dniach pokrajać w kostkę, lekko podsmażyć, włożyć do słojów, zalać sosem od smażenia i zakwasić słabym octem. Sterylizować: duże słoje — 2 godz., małe — 1 godz. 40 min. Przyprawiać po wyjęciu ze słoja. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650