|
|||||||||||||||||||||||
gagatekSzef Kuchni (970)gagatekSzef Kuchni (970)Jabłka smażone w cieściePodawać posypane cukrem z w nilią lub cukrem waniliowym. Data: 18.02.10Ciasta i deserygagatekSzef Kuchni (970)Blinki z mleka zsiadłegoPodawać na gorąco, posypane cukrem pudrem i waniliowym. Data: 18.02.10Ciasta i deserygagatekSzef Kuchni (970)Dołki śmietankowePodawać na gorąco natychmiast po usmażeniu na okrągłym półmisku. Data: 18.02.10Ciasta i deserygagatekSzef Kuchni (970)gagatekSzef Kuchni (970)Nadzienie, kremDo przestudzonego kremu dodać cukier waniliowy i skórkę otartą z cytryny. Data: 18.02.10Ciasta i deserygagatekSzef Kuchni (970)gagatekSzef Kuchni (970)Nadzienie z jabłek z dodatkiem cynamonuAromatyczny zapach cynamonu wzmaga apetyt Data: 18.02.10Ciasta i deserygagatekSzef Kuchni (970)Nadzienie z jabłekIdealnie pasuje do każdego rodzaju potrawy na słodko Data: 18.02.10Ciasta i deserygagatekSzef Kuchni (970)gagatekSzef Kuchni (970)gagatekSzef Kuchni (970)gagatekSzef Kuchni (970)gagatekSzef Kuchni (970)gagatekSzef Kuchni (970)gagatekSzef Kuchni (970)gagatekSzef Kuchni (970)gagatekSzef Kuchni (970)gagatekSzef Kuchni (970)gagatekSzef Kuchni (970)gagatekSzef Kuchni (970)gagatekSzef Kuchni (970)gagatekSzef Kuchni (970)gagatekSzef Kuchni (970)gagatekSzef Kuchni (970)Zacierkiz grzybami i cebuląPodawać z sałatką z pomidorów lub inną surówką z warzyw. Data: 18.02.10Dania z mąkigagatekSzef Kuchni (970)gagatekSzef Kuchni (970)gagatekSzef Kuchni (970)gagatekSzef Kuchni (970)Kluski z mąki gryczanejGotowe knedle polewamy zarumienionym masłemi posypujemy koperkiem Data: 18.02.10Dania z mąkigagatekSzef Kuchni (970)Knedle czeskiePodawać jako dodatek do bigosu, kapusty zasmażanej, mięs duszonych. Data: 18.02.10Dania z mąki |
Witaj nieznajomyUżytkownik Ilość punktów
|
||||||||||||||||||||||
|