Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gagatekSzef Kuchni (970)

Nadzienie z jabłek

Idealnie pasuje do każdego rodzaju potrawy na słodko

Składniki:
  • cynamon, 1 szczypta
  • cukier puder, 5 dag
  • jabłko, 1 kg
  •  
Sposób przygotowania

abłka umyć, upiec, przetrzeć lub surowe pokrajać, dodać nie­wielką ilość wody, rozgotować i przetrzeć. Dodać cukier i cyna­mon, wymieszać. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650