Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gagatekSzef Kuchni (970)

Nadzienie z sera i bryndzy II

Jajka nalezy dobrze rozbić

Składniki:
  • ser twarogowy półtłusty , 60 dag
  • jajka, 3 szt.
  • cukier, 15 dag
  •  
Sposób przygotowania

Ser zemleć w maszynce, rozetrzeć na gładką masę. Jaja rozbić, rozmieszać, dodać do sera, wsypać cukier, utrzeć jednolitą masę. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650