|
|||||||||||||||||||||||
klaudiszjaSzef Kuchni (905)Gulasz polsko - węgierskiJa wołowinkę zawsze podmieniam wieprzowiną:) łatwiej się ja przyrządzi i je Data: 24.06.11WieprzowinaWadera93Młodszy Kucharz (330)bolekSrebrny Szef Kuchni (1530)Golonka gotowanaPodawać z puree z grochu i chrzanem z octu lub świeżym tartym. Data: 07.02.10Wieprzowinapaula999Młodszy Kucharz (301)KaemkaSrebrny Szef Kuchni (2324)natalina4Srebrny Szef Kuchni (2450)Miękka karkówkaZaletą dania jest łatwe przygotowanie i dostępne składniki . Data: 26.10.14WieprzowinaKutakNaOtroZłoty Szef Kuchni (4246)Zapiekanka z makaronem, kiełbasą i wa...Pyszna zapiekanka na obiad albo ciepłą kolację. Data: 04.09.10WieprzowinaKaszANiaSzef Kuchni (875)KaszANiaSzef Kuchni (875)KaszANiaSzef Kuchni (875) |
Witaj nieznajomyUżytkownik Ilość punktów
|
||||||||||||||||||||||
|