|
|||||||||||||||||||||||
Ryby i owoce morza -Smażone, zapiekane, grillowane, wędzone lub gotowane na parze, ryby i owoce morza. Są po prostu smaczne i jednocześnie zdrowe, stanowią dobre źródło protein, witamin i minerałów.
ChiliJKaSzef Kuchni (1255)giBBonSzef Kuchni (1115)giBBonSzef Kuchni (1115)Budyń z rybPodawać z ziemniakami, polany masłem lub z sosami szczypiorkowym, chrzanowym i z surówkami. Data: 18.02.10Ryby i owoce morzaKamykKuchcik (40)Ceviche z łososiaŚwieże i orzeźwiające danie. Mozna podawać jako dodatek do dań bądź samodzielnie jako przystawke. Data: 19.10.14Ryby i owoce morzaPoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)Dorsz lub karp po greckuRybę po grecku można podawać na gorąco lub na zimno. Data: 17.02.10Ryby i owoce morzaChiliJKaSzef Kuchni (1255)VardesKuchcik (132)AncySSzef Kuchni (1305)Dorsz zapiekany w sosie chrzanowymPodawać z ziemniakami oblanymi zrumienionym masłem i posypanymi zieloną pietruszką. Data: 08.02.10Ryby i owoce morzaAncySSzef Kuchni (1305)Dorsz, karp, sandacz lub szczupak pan...Podawać z chrzanem, ziemniakami i kapustą kiszoną, sałatką warzywną, surówką. Data: 08.02.10Ryby i owoce morzaAncySSzef Kuchni (1305)Dorsz, szczupak, sandacz, lub lin z w...W ten sam sposób ugotować i podać każdą inną rybę morską. Data: 08.02.10Ryby i owoce morza |
Witaj nieznajomyUżytkownik Ilość punktów
|
||||||||||||||||||||||
|