|
|
Data: 25.05.10
|
|
Z mięsnymi kuleczkami lub na kurczaku
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2324)
|
|
|
|
Data: 17.10.10
|
|
dobra i z wisienkami
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2324)
|
|
|
|
Data: 30.04.11
|
|
łakoc na każdą okazję
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2324)
|
|
|
|
Data: 15.06.10
|
|
Z zielonch galaretek i sokiem z kiwi
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2324)
|
|
|
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2324)
|
|
|
|
Data: 02.09.10
|
|
Można stosowac różne owoce . na mące razowej
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2324)
|
|
|
|
Data: 22.04.12
|
|
Mrożony szpinak podsmażyc ( odparowac wodę),dodac olej,przprawy do smaku, śmietanę.Podmażyc mieszając aż wszystkie składniki połączą się.Mrożone gotow
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2324)
|
|
|
|
Data: 05.06.11
|
|
W cieście francuskim z serem Walbon lub Camembert
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2324)
|
|
|
|
Data: 31.05.10
|
|
najlepsza z jabłek Renet, mozna podawac na ciepło
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2324)
|
|
|
|
Data: 29.06.10
|
|
Anchios i tuńczyk na czerwonych pomarańczach
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2324)
|
|
|
|
Data: 12.06.11
|
|
Sok ze świeżych kwiatów gotowy w jeden dzień o właściwościach leczniczych
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2324)
|
|
|
|
Data: 18.09.10
|
|
Sok z zaspanych cukrem owoców - jak za dawnych czasów
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2324)
|
|
|
|
Data: 18.10.11
|
|
pszne, ze swieżych grzybów
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2324)
|
|
|
|
Data: 24.05.10
|
|
Dla miłośników śledzi
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2324)
|
|
|
|
Data: 04.05.11
|
|
Pyszny i łatwy do zrobienie z twarożku sernikowego Mlekovity
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2324)
|
|
|
|
Data: 01.06.10
|
|
Smaczna i kolorowa
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2324)
|
|
|
|
Data: 10.10.10
|
|
pory ,kukurdza, jajka i majonez
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2324)
|
|
|
|
Data: 21.02.11
|
|
bardzo dobra z kromką chleba z masłem
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2324)
|
|
|
|
Data: 19.05.11
|
|
Łagodna potrawa, oliwki i przyprawy nadają smak.
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2324)
|
|
|
|
Data: 06.09.10
|
|
octowo delikatna papryczkowo pikantna
|
|
Srebrny Szef Kuchni (2324)
|