Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

smażone kanie kanie dwie Kaemka.JPG
smażone kanie
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
KaemkaSrebrny Szef Kuchni (2324)

Smażone kanie

pszne, ze swieżych grzybów

  • Czas przygotowania: do 15 min
  • Stopień trudności: Łatwe
  • Pora dnia: Przekąska
  • Sposób przygotowania: smażone
  • Liczba porcji: dwie
Składniki:
  • grzyb, 2 szt.
  • jajka, 1 szt.
  • bułka tarta , 0.5 szkl.
  • mąka pszenna, 0.5 szkl.
  • mielony pieprz, 4 szczypta
  • olej, 4 łyżk.
  •  
Sposób przygotowania

Umyc kapelusze kań,przyprawic, obtoczyc kolejno w mące , jajku i bułce tartej. Smażyc na oleju.Smacznego 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650