Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Lista naszych przepisów

Widok:
Sortuj według: Nazwy Daty Zdjęcia Oceny Komentarzy
Węgorz marynowany

ChiliJKa

Szef Kuchni (1255)

Węgorz marynowany

Kolejna potrawa z serii: węgorz

Data: 03.02.10

Ryby i owoce morza
Makaron domowy

ChiliJKa

Szef Kuchni (1255)

Makaron domowy

Naprawdę smaczny

Data: 16.02.10

Dania z mąki
Makaron zapiekany z mięsem po węgiersku

ChiliJKa

Szef Kuchni (1255)

Makaron zapiekany z mięsem po węgiersku

Podać z surówką

Data: 16.02.10

Dania z mąki
Karaś w śmietanie

ChiliJKa

Szef Kuchni (1255)

Karaś w śmietanie

Rewelacja

Data: 03.02.10

Ryby i owoce morza
Sandacz z grzybami

ChiliJKa

Szef Kuchni (1255)

Sandacz z grzybami

Najlepszą z grzybów do tej potrawy są prawdziwki.

Data: 03.02.10

Ryby i owoce morza
Dorsz w czerwonym winie

ChiliJKa

Szef Kuchni (1255)

Dorsz w czerwonym winie

Ten smak może zawrócić w głowie

Data: 03.02.10

Ryby i owoce morza
Galareta ze szupaka

ChiliJKa

Szef Kuchni (1255)

Galareta ze szupaka

Szczupaka można zastąpić sandaczem

Data: 03.02.10

Ryby i owoce morza
Makaron zapiekany z szynką lub mięsem

ChiliJKa

Szef Kuchni (1255)

Makaron zapiekany z szynką lub mięsem

Podawać z sosem pomidorowym i ostrą sałatką lub surówką.

Data: 16.02.10

Dania z mąki
Makaron zapiekany ze świeżymi grzybami

ChiliJKa

Szef Kuchni (1255)

Makaron zapiekany z warzywami

ChiliJKa

Szef Kuchni (1255)

Makaron zapiekany z warzywami

Podawać z sosem pomidorowym i surówką sezonową.

Data: 16.02.10

Dania z mąki
Wyświetl: 102030 przepisów na stronie
1 2 3 4 5 6 7 8
Ostatnio dodane przepisy

Ostatnio dodane przepisy

Zwiń: Ostatnio dodane przepisy

alienka

Kuchcik (65)

Sałatka z pieczarek

używamy pieczarek marynowanych, 1 duży lub 2 małe słoiki

Data: 13.01.20

Sałatki i surówki

alienka

Kuchcik (65)

SAŁATKA GYROS

sałatka warstwowa

Data: 31.12.19

Sałatki i przystawki

Młodszy Kucharz (217)

SAŁATKA GYROS

warstwowa

Data: 31.12.19

Przystawki
Fasolka po bretońsku

Wadera93

Młodszy Kucharz (330)

Fasolka po bretońsku

Polacy zawsze uważali, że coś co obce jest lepsze. Stąd pierogi ruskie, ryba po grecku, karp po żydowsku, pie...

Data: 18.10.19

Mięsa
Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 5255
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650