|
|||||||||||||||||||||||
Ryby i owoce morza -Smażone, zapiekane, grillowane, wędzone lub gotowane na parze, ryby i owoce morza. Są po prostu smaczne i jednocześnie zdrowe, stanowią dobre źródło protein, witamin i minerałów.
gagatekSzef Kuchni (970)Śledzie zawijaneBo śledzik dobry jest... chyba każdy wie do czego?! Data: 04.02.10Ryby i owoce morzaPoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)Dorsz lub karp po greckuRybę po grecku można podawać na gorąco lub na zimno. Data: 17.02.10Ryby i owoce morzaPortalkucharskiPlatynowy Szef Kuchni (6855)AbdulSzef Kuchni (1320)AbdulSzef Kuchni (1320)AbdulSzef Kuchni (1320)Jesiotr pieczony na rożnieOsobiście uważam, że z rożna jest najlepszy. Data: 02.02.10Ryby i owoce morzaAbdulSzef Kuchni (1320)AbdulSzef Kuchni (1320)Karp w czerwonym winieTakiego karpia można gotować razem z łuską. Data: 02.02.10Ryby i owoce morzaAbdulSzef Kuchni (1320)Karp pieczonyEstetyka potrawy jest równie ważna co sam smak, dlatego polecam półmisek. Data: 02.02.10Ryby i owoce morzaAbdulSzef Kuchni (1320) |
Witaj nieznajomyUżytkownik Ilość punktów
|
||||||||||||||||||||||
|