|
|||||||||||||||||||||||
KucharekSrebrny Szef Kuchni (1791)KucharekSrebrny Szef Kuchni (1791)Sałata z białej kapusty z sosem muszt...Sałatka powinna być mocno wilgotna. Data: 09.02.10Sałatki i surówkiKucharekSrebrny Szef Kuchni (1791)KucharekSrebrny Szef Kuchni (1791)Sałata zielona zimowa z olejemMoże być endywia, sałata rzymska lub roszpunka Data: 09.02.10Sałatki i surówkiKucharekSrebrny Szef Kuchni (1791)KucharekSrebrny Szef Kuchni (1791)Boćwina zapiekana w sosie beszamelowymPodawać zaraz po wyjęciu z piekarnika. Data: 09.02.10Sałatki i surówkiKucharekSrebrny Szef Kuchni (1791)KucharekSrebrny Szef Kuchni (1791)KucharekSrebrny Szef Kuchni (1791)KucharekSrebrny Szef Kuchni (1791)Sałatka z czerwonej papryki po włoskuSałatka ma mieć ostry, słodko-kwaśny smak Data: 09.02.10Sałatki i surówki |
Witaj nieznajomyUżytkownik Ilość punktów
|
||||||||||||||||||||||
|