Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
KucharekSrebrny Szef Kuchni (1791)

Buraki z jabłkami lub cytryną

Zamiast jabłka może być cytryna

  • Liczba porcji: jedna
Składniki:
  • burak, 2 szt.
  • jabłko, 1 szt.
  • masło, 1 dag
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Buraki wyszorować pod bieżącą wodą, włożyć do wody, ugotować i obrać. Jabłko opłukać i obrać. Buraki i jabłko zetrzeć, dodać masło, cukier, sól do smaku i odrobinę skórki cytrynowej, zagotować mieszając. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650