|
|||||||||||||||||||||||
Sałatki i przystawki -Są smaczne, zdrowe, tanie i łatwe do przyrządzenia. Jada się je o każdej porze dnia. Mogą stanowić przystawkę, zakąskę, przegryzkę, dodatek warzywny do innego dania lub pełnowartościowy samodzielny posiłek. Najłatwiejsze do przyrządzenia i bardzo chętnie jadane są sałatki z warzyw i owoców z dodatkiem świeżych lub suszonych ziół.
daruniaa22Kucharz (500)daruniaa22Kucharz (500)daruniaa22Kucharz (500)daruniaa22Kucharz (500)daruniaa22Kucharz (500)daruniaa22Kucharz (500)daruniaa22Kucharz (500)daruniaa22Kucharz (500)Sałatka z fasolki szparagowejSałatka powinna się przegryźć w lodówce przez ok godzinę. Data: 30.01.12Sałatki i surówkidaruniaa22Kucharz (500)daruniaa22Kucharz (500)1 2 |
Witaj nieznajomyUżytkownik Ilość punktów
|
||||||||||||||||||||||
|