|
|
Data: 28.11.12
|
|
Przed przystąpieniem do robienia babki trzeba zmielić ser i stopić margarynę.
|
|
|
|
|
|
Data: 04.02.10
|
|
Czerwony barszczyk najlepszy na wszystko :)
|
|
|
|
|
|
Data: 04.02.10
|
|
Danie w szczególności przypadnie do gustu dzieciom. Świetnie nadaje się również na grilla.
|
|
|
|
|
|
Data: 29.01.11
|
|
bardzo dobry i ciekawy w smaku chleb
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Data: 28.02.10
|
|
Ten pikantny chutney nadaje się idealnie do smażonego i grillowanego mięsa.
|
|
|
|
|
|
Data: 04.01.11
|
|
Ciasto warte wypróbowania
|
|
|
|
|
|
Data: 04.02.10
|
|
Bardzo szybkie, zdrowe danie. Idealne dla osób, które nie mają czasu gotować.
|
|
|
|
|
|
Data: 02.09.10
|
|
Trochę ciekawsza odmiana cytrynówki
|
|
|
|
|
|
Data: 18.04.11
|
|
Z bardzo dużą ilością twarogu. Pycha!
|
|
|
|
|
|
Data: 14.11.10
|
|
Bardzo fajny przepis, danie jest naprawdę pyszne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Data: 18.04.11
|
|
Odkąd spróbowaliśmy ten gulasz nie robimy innego - po prostu rewelacja! Można zrobić również z wołowiny będzie jeszcze lepszy.
|
|
|
|
|
|
Data: 17.03.11
|
|
Naprawdę dobre!
|
|
|
|
|
|
Data: 04.02.10
|
|
Przepyszne oryginalne danie.
|
|
|
|
|
|
Data: 17.06.15
|
|
Niezastąpiona do pączków
|
|
|
|
|
|
Data: 16.11.10
|
|
Świetna do naleśników, mięs lub jako dodatek do chrzanu
|
|
|
|
|
|
Data: 30.01.11
|
|
Całkiem fajny przepis i tylko z 2 łyżkami cukru
|
|
|
|
|
|
Data: 04.02.10
|
|
Inne wydanie zwykłych kotletów.
|
|
|
|
|
|
Data: 27.02.11
|
|
Bardzo smaczna alternatywa dla mielonych
|
|
|
|
|
|
Data: 29.11.10
|
|
Fajna alternatywa dla mielonych - bezmięsna ale bardzo dobra
|
|
|
|
|
|
Data: 28.02.10
|
|
Pyszna i szybka przekąska - na pewno oczarujecie nią gości.
|
|
|
|
|
|
Data: 01.09.10
|
|
Pyszny królik na urozmaicenie codziennego jadłospisu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Data: 06.03.11
|
|
Hoso maki z różnymi składnikami: łososiem, szczypiorkiem, awokado, ogórkiem i surimi
|
|
|
|
|
|
Data: 04.02.10
|
|
Sprawdzona marynata do pieczonego mięsa np. świątecznej karkówki
|
|
|
|
|
|
Data: 31.03.10
|
|
Marynujemy mięso pokrojone na kotlety 24 godziny.
|
|
|
|
|
|
Data: 31.03.10
|
|
Marynujemy 24 godziny ale można i mniej.
|
|
|
|
|
|
Data: 31.03.10
|
|
Marynujemy rybę lub kawałki ryby przez kilka godzin.
|
|
|
|
|
|
Data: 31.03.10
|
|
Marynujemy min. 24 godziny.
|
|
|