|
|
Data: 07.02.10
|
|
Sporządzać tylko z mięsa doborowego i dostatecznie dojrzałego.
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Inna wersja befsztyku
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Podawać ze szczypiorkiem
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Jak to z bigosem bywa najlepiej smakuje po kilku dniach.
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Można podawać na gorąco lub na zimno
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
I z boczkiem i z kapustą jest smaczna potrawa
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Boczek podawać na gorąco z ziemniakami i kapustą
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Kwintesencja smaku
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Najlepszy z frytkami
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Podawać z frytkami, surówką sezonową, gotowanymi warzywami z masłem, z kalafiorem, brukselką, osmażonymi pomidorami.
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Podawać z puree ziemniaczanym
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Super super super smaczne
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Całkiem smaczne
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Jest to bardzo opłacalna i odżywcza potrawa.
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Podawać z puree z grochu i chrzanem z octu lub świeżym tartym.
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Podawać z ziemniakami.
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Babcia robi najlepszy
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Ja lubię troszkę ostrzejszy
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Podawać z ziemniakami i kapustą kiszoną lub czerwoną zasmażaną.
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Podawać z musztardą i pieczywem.
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Podawać z chlebem razowym.
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Podawać z ziemniakami.
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Klops ten można podawać na zimno bez sosu.
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Klops ten można podawać na zimno bez sosu, jako zakąskę.
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Podobne do kotletów z mózgu cielęcego
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Podawać z ziemniakami i z wszelkiego rodzaju surówkami, sałatkami i warzywami gorącymi.
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Podawać z ziemniakami i ostrą surówką lub sałatką
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Całkiem smaczne
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
W sam raz na obiad rodzinny
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|
|
|
|
Data: 07.02.10
|
|
Troche węglowodanów
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1530)
|