|
|
Data: 15.02.15
|
|
Naprawdę super danie
|
|
|
|
|
|
Data: 01.04.11
|
|
Prosta kanapka na każdą chwilę.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Całkiem całkiem
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Udziec po angielsku można przyrządzić tylko z mięsa doborowego, dojrzałego.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Dla zaawansowanych kulinarnie
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Danie dla całej rodziny
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z dodatkami takimi jak do kotletów baranich mielonych.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z warzywami
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Nie dla początkujących
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Najlepsze z frytkami
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Pilaw podawać wprost z pieca, bardzo gorący.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z ryżem, ziemniakami, makaronem i kalafiorem, kapustą brukselką itp.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Dla całej rodziny
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z chlebem lub ziemniakami.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Polecam bo warto
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z kluskami kładzionymi, .makaronem, ryżem lub ziemniakami.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z kluseczkami kładzionymi, makaronem, ziemniakami i burakami.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Polecam z sosem czosnkowym.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Najlepsze z sosem cebulowym
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Smaczny z borówkami
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z frytkami i borówkami z chrzanem lub sosem cumberland.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Przygotowanie podobne do zająca w śmietanie po polsku
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z ziemniakami, burakami, czerwoną kapustą, borówkami z chrzanem.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z ziemniakami lub makaronem, kluskami kładzionymi lub francuskimi i buraczkami.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Proponuje z suróweczką
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Taka trochę podstawa kulinarna
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Sprawdza sie przy rodzinnym stole
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z ziemniakami oblanymi zrumienionym masłem i posypanymi zieloną pietruszką.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Do wyboru sos: chrzanowy, grzybowy, grecki na gorąco, pomidorowy
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z surówką lub sałatką warzywną.
|
|
|