Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Kapusta pekińska w curry kapusta_pekinska2.jpg
Kapusta pekińska w curry
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
PortalkucharskiPlatynowy Szef Kuchni (6855)

Kapusta pekińska w curry

Kapusta pekińska zasmażana w curry. Rewelacyjne proste danie jako dodatek do śniadania lub obiadu. Niskokaloryczne danie, które jesteś w stanie zrobić

  • Czas przygotowania: do 15 min
  • Stopień trudności: Łatwe
  • Sposób przygotowania: smażone
  • Liczba porcji: dwie
  • idealne dla dzieci
  • dla alergików
  • dieta
Składniki:
Sposób przygotowania

Rozgrzewamy patelnię na nią wrzucamy cebulkę potem dodajemy pokrojoną w kostki sałatę, następnie dodajemy 2 ząbki czosnku, kolejnym składnikiem t o paski marchewki. Dodajemy przyprawy curry, 2 szczypty zioła prowansalskie, 2 szczypty majeranku, sól , pieprz. Całość mieszamy parę minut , warzywa podajemy na wpół twardo , maja wtedy najwięcej wartości. Całość przygotowania możecie oglądnąć na Youtubue pod spodem link. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650