![]() |
Tekst i zdjęcie: Portalkucharski - Platynowy Szef Kuchni (6855) Kapusta pekińska w curryKapusta pekińska zasmażana w curry. Rewelacyjne proste danie jako dodatek do śniadania lub obiadu. Niskokaloryczne danie, które jesteś w stanie zrobić |
Czas przygotowania: do 15 min
Stopień trudności: Łatwe
Sposób przygotowania: smażone
Liczba porcji: dwie
idealne dla dzieci
dla alergików
dieta
Rozgrzewamy patelnię na nią wrzucamy cebulkę potem dodajemy pokrojoną w kostki sałatę, następnie dodajemy 2 ząbki czosnku, kolejnym składnikiem t o paski marchewki. Dodajemy przyprawy curry, 2 szczypty zioła prowansalskie, 2 szczypty majeranku, sól , pieprz. Całość mieszamy parę minut , warzywa podajemy na wpół twardo , maja wtedy najwięcej wartości. Całość przygotowania możecie oglądnąć na Youtubue pod spodem link.