Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Pierogi z serem na słono Pierogi z serem na słono.jpg
Pierogi z serem na słono
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
marcysiaSrebrny Szef Kuchni (1660)

Pierogi z serem na słono

Bardzo smaczne po odgrzaniu na patelni

  • Na Boze Narodzenie
Składniki:
  • ser biały, 75 dag
  • jajka, 2 szt.
  • sól, 1 szczypta
  • szczypiorek, 5 dag
  • śmietana, 25 dag
  • masło, 8 dag
  •  
Sposób przygotowania

Ser zemleć w maszynce, dodać jaja, umyty i drobno posiekany szczypiorek oraz sól do smaku. Utrzeć na gładką masę. Przygo­tować ciasto pierogowe, rozwałkować i formować pierogi, ugo­tować. Podawać gorące, polanę śmietaną lub masłem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650