Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Sielawy smażone DSCF0049ss (sielawy smazone).jpg
Sielawy smażone
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
ChiliJKaSzef Kuchni (1255)

Sielawy smażone

Sielawa musi być świeża

  • Sposób przygotowania: smażone
Składniki:
  • sielawa, 0.5 kg
  • ocet, 125 ml
  • liście laurowe, 3 szt.
  • ziele angielskie ziarnka, 4 szt.
  • pieprz, 4 szt.
  • mąka , 2 dag
  • olej, 1 łyżk.
  •  
Sposób przygotowania

Świeżą sielawę umyć, sprawić, oprószyć mąką i usmażyć rumiano na oleju. Sielawę ułożyć w słoju i zalać octem (pół szklanki octu i pół szklanki wody), przygotowanym z przyprawami. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650