Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
ChiliJKaSzef Kuchni (1255)

Napar z ziół

Mięty, melissy, rumianku, kwiatu lipy, dziurawca, bratków.

Składniki:
  • rozdrobnione zioła, 1 łyżk.
  • woda, 1 szkl.
  • cukier, 1 łyżk.
  •  
Sposób przygotowania

Zagotować wodę, wsypać zioła, przykryć i odstawić z ognia. Gdy zioła opadną, przecedzić je, ogrzać i podać do picia. Jeżeli napar ma zastąpić her­batę, można go posłodzić (zwłaszcza z mięty, rumianku i kwiatu lipowego). 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650