|
|
Data: 08.02.10
|
|
Kurczęta lub indyk
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Gęś wydać na okrągłym półmisku, obłożoną kaszą perłową sypką
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Całkiem całkiem
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Przyrządza się tak jak potrawkę z kury.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z kaszą perłową, ryżem.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z ryżem na sypko
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać posypane zielonym koperkiem, z młodymi ziemniakami.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z kluseczkami kładzionymi.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z ziemniakami we wszelkiej postaci.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z ziemniakami lub z kluseczkami kładzionymi.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z kluseczkami lub ziemniakami i burakami.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z ziemniakami.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z młodymi ziemniakami i mizerią, sałatą głowiastą ze śmietaną, z kompotem lub z borówkami.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Bardzo smaczne danie
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z ziemniakami i kapustą z jabłkami, czerwoną kapustą na winie, borówkami z chrzanem.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Mięso skropić częścią sosu.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Drób nadziany jabłkami nie wysycha w czasie pieczenia, pozostaje soczysty.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z ziemniakami i sezonową surówką, gotowanymi warzywami z masłem lub kompotem z borówek smażonych.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z młodymi ziemniakami z koperkiem i mizerią, zieloną sałatą ze śmietaną lub sałatką pomidorową.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z ziemniakami i czerwoną kapustą na winie
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
W ten sam sposób ugotować i podać każdą inną rybę morską.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Naprawdę oryginalne
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z ziemniakami, lub makaronem i surowymi lub konserwowanymi pomidorami, rzodkiewką, papryką pasteryzowaną itp.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z ziemniakami i sosem chrzanowym, pomidorowym lub musztardowym.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z ziemniakami i warzywami.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Całkiem smaczny
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z łazankami lub ziemniakami.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z ziemniakami i sałatką, surówką lub sosem pomidorowym, greckim, węgierskim, chrzanowym.
|
|
|
|
|
|
Data: 08.02.10
|
|
Podawać z chrzanem, ziemniakami i kapustą kiszoną, sałatką warzywną, surówką.
|
|
|