Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
KuchniaSzef Kuchni (1010)

Szpinak z kiełbasą i jajami

Podawać z ziemniakami.

Składniki:
  • kiełbasa, 30 dag
  • jajka, 3 szt.
  • ząbek czosnku, 1 szt.
  • mleko, 1 szkl.
  • mąka , 4 dag
  • tłuszcz, 6 dag
  • szpinak , 1 kg
  •  
Sposób przygotowania

Kiełbasę opłukać, pokrajać na 5 grubych krążków, podsmażyć na tłuszczu z obydwu stron. Usmażyć jaja sadzone. Szpinak na półmisku obłożyć krążkami przygrzanej kiełbasy. Na każdym krążku położyć sadzone jajo. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650