|
|||||||||||||||||
Tekst i zdjęcie: natalina4Srebrny Szef Kuchni (2450) Błyskawiczne roladki schaboweMają bardzo oryginalny smak .
Składniki:
Sposób przygotowaniaKotlety starannie umyć pod bieżącą wodą i osuszyć za pomocą ręcznika papierowego . Następnie tłuczkiem rozbić do uzyskania bardzo cienkich płatów . Mięso oprószyć solą i pieprzem z obu stron . Na każdy kotlet wyłożyć plasterek sera żółtego i odrobinę ugotowanej fasoli szparagowej . Mięso z dodatkami zawinąć . By roladki nie rozwinęły się podczas smażenia , warto je spiąć wykałaczką . Paluszki słone rozdrobnić za pomocą blendera . Zawijańce zanurzyć najpierw w maślance a następnie obtoczyć w rozdrobnionych paluszkach . Olej wlać na patelnię i rozgrzać , po czym usmażyć przygotowane roladki . |
Witaj nieznajomyUżytkownik Ilość punktów
|
||||||||||||||||
|