Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
DanaMłodszy Kucharz (251)

Gołąbki szybkie z kiełbasianką

szybkie i pyszne

  • Czas przygotowania: do 30 min
  • Stopień trudności: Łatwe
  • Pora dnia: Obiad
  • Sposób przygotowania: pieczone
  • Liczba porcji: cztery
Składniki:
  • cebula, 1 szt.
  • kapusta pekińska , 1 szt.
  • kiełbasa, 250 g
  • ryż , 2 szt.
  •  
Sposób przygotowania

2 woreczki ryżu lub kaszy gryczanej ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu (nie studzić), dodać kiełbasiankę z Górna w słoiku gotową, zeszkloną cebulkę, przyprawy według uznania: sól, pieprz, zioła. Liście z kapusty pekińskiej włożyć do wrzątku (bez białych części) na około 1 minutę. Zawinąć gołąbki i piec 30 minut w temp. 180 stopni. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650