Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Gulasz z zieloną fasolką Gulasz z zieloną fasolką.jpg
Gulasz z zieloną fasolką
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
frater007Szef Kuchni (1330)

Gulasz z zieloną fasolką

Na bazie przepisu wcześniej

Składniki:
  • przyprawy, 1 szczypta
  • sól, 1 szczypta
  • mąka , 2 g
  • fasola zielona, 100 g
  • koncentrat pomidorowy, 30 g
  • tłuszcz, 10 g
  • cebula, 50 g
  • mięso, 80 g
  •  
Sposób przygotowania

Mięso i cebulę przygotować i dusić jak w zwykłym gulaszu. Strąkifasolki pokroić i dodać do mięsa w czasie duszenia. Gdy mięsoi fasolka są miękkie, dodać sól, koncentrat pomidorowy, paprykęi inne przyprawy do smaku. Zagotować. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650