Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
czygrysekSzef Kuchni (1280)

Kluski śląskie

Kluski śląskie

Składniki:
  • mielony pieprz, 1 szczypta
  • sól, 1 szczypta
  • jajka, 1 szt.
  • ziemniak, 75 dag
  • mąka ziemniaczana, 25 dag
  •  
Sposób przygotowania

Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.Wyrobić okrągłe kluski z "dziurką" w środku. Ugotować. Podawać z roztopionym masłem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650