Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
czygrysekSzef Kuchni (1280)

Surówka z kapusty czerwonej do obiadu

Surówka z kapusty czerwonej do obiadu

Składniki:
  • czerwona kapusta, 1 szt.
  • sól, 10 szczypta
  • kwasek cytrynowy, 1 szt.
  • majonez, 1 szt.
  • maggi, 1 szt.
  • mielony pieprz, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  • jabłko, 1 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Kapustę pokroić, wrzucić do osolonej wody i gotować na pół twardo. Pod koniec gotowania wsypać troszkę kwasku cytrynowego, zamieszać. Po chwili odlać wodę a kapustę odcisnąć. Dodać majonez, maggi, pieprz i cukier. Można dodać również obrane starte jabłko. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650