Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Mięso w sosie śmietanowym Mięso w sosie śmietanowym.jpg
Mięso w sosie śmietanowym
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
frater007Szef Kuchni (1330)

Mięso w sosie śmietanowym

Fajne delikatne

Składniki:
  • mielona papryka, 1 szczypta
  • pieprz, 1 szczypta
  • sól, 1 szczypta
  • natka pietruszki, 2 g
  • mąka , 2 g
  • śmietana, 50 g
  • tłuszcz, 10 g
  • mięso, 80 g
  •  
Sposób przygotowania

Mięso oczyścić, opłukać i pokroić w plastry, posolić, otoczyćw mące i podsmażyć. Dodać przyprawy, parę łyżek bulionu lub wody z rozpuszczoną kostką maggi i dusić. Pod koniec duszeniadodać śmietanę. Podawać z surówką lub warzywami gotowanymi. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650