Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Pieczeń z warzywami Pieczeń z warzywami.jpg
Pieczeń z warzywami
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
frater007Szef Kuchni (1330)

Pieczeń z warzywami

Podawać na gorąco

Składniki:
  • mielona papryka, 1 szczypta
  • sól, 1 szczypta
  • tłuszcz, 20 g
  • groszek zielony, 50 g
  • pietruszka , 20 g
  • seler, 30 g
  • marchew, 30 g
  • mięso, 100 g
  •  
Sposób przygotowania

Mięso oczyścić z błon, opłukać, posolić, posypać papryką i obrumienić w rondlu na rozgrzanym tłuszczu. Warzywa zetrzeć na tani dodać do obrumienionego mięsa. Dodać parę łyżek wody ipod przykryciem. Podawać na gorąco. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650