|
|||||||||||||||||
Tekst i zdjęcie: natalina4Srebrny Szef Kuchni (2450) Deser akwariumOrzechowy frykas z orzechami .
Składniki:
Sposób przygotowania1 . Galaretkę przygotuj według przepisu na opakowaniu i odstaw w chłodne miejsce , by lekko stężała . Owoce umyj , obierz ze skórki i pokrój na plastry . Wytnij z nich rybki .2 . Na dno szklanego naczynia wsyp posiekane orzechy . Zalej połową zimnej galaretki tak , aby przykryła orzechy i wstaw do lodówki . Gdy galaretka zastygnie , wyjmij szklane naczynie z lodówki i wetknij w zastygłą galaretkę gałązki mięty . Wlej pozostałą galaretkę i umieść w niej rybki wycięte z jabłka . Szklanki z galaretką wstaw do lodówki do całkowitego stężenia . |
Witaj nieznajomyUżytkownik Ilość punktów
|
||||||||||||||||
|