Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Mielone faszerowane twarogiem z sosem mielone.jpg
Mielone faszerowane twarogiem z sosem
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
natalina4Srebrny Szef Kuchni (2450)

Mielone faszerowane twarogiem z sosem

Uwielbiam robić pyszne i smaczne rzeczy.

  • Czas przygotowania: do 1 godziny
  • Stopień trudności: Łatwe
  • Pora dnia: Obiad
  • Sposób przygotowania: pieczone
  • Liczba porcji: więcej
Składniki:
  • mielone mięso, 80 dag
  • cebula, 1 szt.
  • ser biały, 10 dag
  • cukinia, 1 szt.
  • jogurt naturalny, 1 szt.
  • bułka tarta , 1 szkl.
  • natka pietruszki, 3 łyżk.
  • sól, 1 łyżecz.
  • mielony pieprz, 1 łyżecz.
  • ząbek czosnku, 1 szt.
  •  
Sposób przygotowania

1.Cukinię obierz,posiekaj.Ser ugnieć ,połącz z częścią jogurtu,cukinią i łyzką zieleniny.Przypraw do smaku.Resztę jogurtu połącz z pozostałą zieleniną.2.Mielone zagnieć z czosnkiem i cebulą,przypraw.Uformuj kotlety,napełnij masą serową.Obtocz w bułce tartej.Piecz około 30 minut w temperaturze 180 stopni C.Podawaj z sosem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650