Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
ewciaSzef Kuchni (850)

Napój z obierzyn jabłecznych

Obierzyny z opłukanych jabłek wysuszyć w piekarniku i przechowywać w słoju lub szczelnej puszce w suchym miejscu.

Składniki:
  • woda, 1 l
  • suszone jabłka, 8 łyżk.
  •  
Sposób przygotowania

Obierzyny zalać wrzącą wodą, zagotować parę razy pod przykryciem, odstawić na brzeg płyty. Po paru minutach, gdy płyn ustoi się, zlać do ogrzanego dzbanuszka i podawać z cukrem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650