Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
ewciaSzef Kuchni (850)

Rzodkiewka duszona ze śmietaną

Podawać posypane drobno posiekanym koperkiem.

  • Sposób przygotowania: duszone
Składniki:
  • rzodkiew, 50 dag
  • tłuszcz, 3 dag
  • mąka , 3 dag
  • śmietana, 15 dag
  • koperek, 1 łyżk.
  • sól, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Oczyszczone i umyte rzodkiewki w całości lub przekrajane na połówki zalać niezbyt dużą ilością wrzącej wody, posolić, dodać tłuszcz i ugotować. Śmietanę rozmieszać z mąką, rozprowadzić wywarem, dodać do rzodkiewek, zagotować. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650