Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
marcysiaSrebrny Szef Kuchni (1660)

Szpinak z wody

Najlepiej by szpinak był młody, wiosenny

Składniki:
  • szpinak , 1 kg
  • sól, 1 szczypta
  • bułka tarta , 2 dag
  • masło, 5 dag
  •  
Sposób przygotowania

Szpinak, opłukać, odciąć korzonki, obgotować we wrzącej, osolonej wodzie bez przykrycia. Odcedzić, odsączyć, wyłożyć na salaterkę, posypać tartą bułką, polać masłem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650