Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
marcysiaSrebrny Szef Kuchni (1660)

Marchew z wody

Gotować do miękkości tak, aby woda wyparowała.

Składniki:
  • marchew, 75 dag
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  • bułka tarta , 4 dag
  • masło, 5 dag
  •  
Sposób przygotowania

Młodą marchewkę w całości lub pokrajaną w krążki (starą po­dzielić w grube słupki) zalać niewielką ilością wrzącej wody, dodać sól, cukier i część masła. Posypać zrumienioną tartą bułką i polać sto­pionym masłem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650