Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
marcysiaSrebrny Szef Kuchni (1660)

Fasolka szparagowa z wody

Podawać z surowym masłem lub posypać zrumienioną tartą bułką i polać stopionym masłem.

Składniki:
  • fasola szparagowa, 75 dag
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  • bułka tarta , 3 dag
  • masło, 5 dag
  •  
Sposób przygotowania

Fasolkę oczyścić z końców i włókien, ugotować bez przykry w wodzie z solą i cukrem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650